Chp’li Atıcı Hakkari’de Protesto Edildi

Chp’li Atıcı Hakkari’de Protesto Edildi

HAKKARİ (İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, referandum çalışması kapsamında Hakkari'de bir araya geldiği vatandaşlar...

HAKKARİ (İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, referandum çalışması kapsamında Hakkari'de bir araya geldiği vatandaşlar tarafından protesto edildi.

Referandum çalışmaları için Hakkari'ye gelen Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ve beraberindekiler, CHP il binasında partililerle bir araya geldikten sonra esnafı ziyaret etti. Ardından bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Atıcı, referandum konusunda sohbet etti. Bu sırada bir vatandaş, "CHP'liler neden HDP'li milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması için "evet" oyu kullandı" diyerek Atıcı'ya tepki gösterdi. Bunun üzerine CHP'li Atıcı'nın "konumuz başkanlık sistemidir" demesiyle vatandaşlar kahvehaneyi terk etti.

Yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından Atıcı ve beraberindeki partililer, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odasına (HATSO) geçerek başkan Servet Taş'la görüştü. Burada konuşan HATSO Başkanı Servet Taş, CHP heyetinin ziyaretinden şeref duyduğunu belirterek, "Bilindiği gibi Hakkari çok köklü ve güzel bir şehir. Elbette çok da zengin bir coğrafya. Maalesef 35 yıl boyunca süren şiddet olaylarından dolayı bu zenginliği yaşayamadık. Şehrimizin gelişmesi için hiçbir şey yapamadık. Ama bundan sonra siyaset ve iş dünyası el ele verdi mi, inanıyorum ki güzel işler başaracağız" diye konuştu.

CHP'li Aytuğ Atıcı ise Hakkari'nin herkeste güzel bir duygu uyandıran bir il olduğunu söyledi. Atıcı, "Hakkari hem coğrafi hem de ekonomik olarak zor bir kenttir. Bu nedenle siyasetçiler buraya kendilerini biraz borçlu hissederler. Hakkari maalesef hak ettiği ölçüde alt ve üst yapı imkanlarına sahip değil. Bunu buraya gelip görmemek mümkün değil, ama bunları çözmek mümkün. Esas mesele de budur. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. İnşallah el ele verip bu sorunların üstesinden geleceğiz" şeklinde konuştu.

Chp’li Atıcı Hakkari’de Protesto Edildi

Chp’li Atıcı Hakkari’de Protesto Edildi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.