Çiftlikköy Kılıç Köyü

Çiftlikköy Kılıç Köyü

Kılıç Köyü haberleri, Çiftlikköy Kılıç köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kılıç köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kılıç Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Çiftlikköy Kılıç köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kılıç köyü son dakika gelişmeleri, Kılıç köyüne özgü yemekler, Çiftlikköy Kılıç köyünün tarihi, Kılıç köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kılıç köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kılıç , Yalova ilinin Çiftlikköy ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara  bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kılıç Köyü Resimleri ve Kılıç köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yalova Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Çiftlikköy Yalova Arası Kaç Km? Yalova Çiftlikköy Hava Durumu? Yalova Çiftlikköy Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yalovalı  iseniz Yalova Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Yalovalı Ünlüler arasında Çiftlikköy Kılıç Köyünde doğan biri var mı? Yalova  Doğumlu Ünlüler Kimler?

KILIÇ KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Kılıç, Yalova ilinin Çiftlikköy ilçesine bağlı bir köy.

1902'den beri aynı adla anılan köy, 20. yüzyılın başlarında 500 Ermeni nüfusa ev sahipliği yapmaktaydı.[3] 1926 yılında Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde köy statüsünü aldı.

Köy, Yalova il merkezine 16 km, Çiftlikköy ilçe merkezine 11 km uzaklıktadır.

Köyün ekonomisi tarım, sebzecilik ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde toplam, 250 hane bulunmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.