Çıldır Başköy Köyü

Çıldır Başköy Köyü

Başköy Köyü haberleri, Çıldır Başköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Başköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ardahan Köyleri Arasında yer alan Başköy Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Çıldır Başköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Başköy köyü son dakika gelişmeleri, Başköy köyüne özgü yemekler, Çıldır Başköy köyünün tarihi, Başköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Başköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Başköy , Ardahan ilinin Çıldır ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Başköy Köyü Resimleri ve Başköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çıldır Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çıldır Ardahan Arası Kaç Km? Çıldır Hava Durumu? Ardahan Köyleri ve Çıldır Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ardahanlı iseniz Ardahan Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Ardahanlı Ünlüler arasında Çıldır Başköy Köyünde doğan biri var mı? Çıldır Doğumlu Ünlüler Kimler?

Başköy , Ardahan ilinin Çıldır ilçesine bağlı bir köydür. 

Köy sınırda olduğu için, adı Başköy olarak konulmuştur. Karapapak Türklerinden oluşmuştur.Ardahan iline 68 km, Çıldır ilçesine 26 km uzaklıktadır.
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum