Çocuklar Duymasın 15.Bölüm Fragmanı 5 Kasım

Çocuklar Duymasın 15.Bölüm Fragmanı 5 Kasım

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümü olan 15.Bölümünü pazar akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümü olan 15.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Çocuklar Duymasın, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi 15.Bölüm yeni fragman izle…

Çocuklar Duymasın Dizisi Konusu

Sert, aslında ne kadar duygusal olsa da duygularını göstermekten kaçınan, anti romantik, kıskanç Taş Fırın erkeği Haluk ile modern, kariyerinin zirvesinde olan ve romantizm beklentisinden hiç vazgeçmeyen Meltem’in evlilikleri, dostlarıyla ilişkileri, iş hayatları ve ev içi küçük problemleri her zamanki gibi ön plandadır. Artık çocuklar büyümüş ve her ikisi de evden gitmiştir. Ancak Haluk ve Meltem, Emine ve Emine’nin kayınvalidesi Kükrek Kadriye sayesinde hiç yalnız kalmazlar. Kükrek Kadriye, her gün Emine’yle birlikte Haluk ve Meltem’in evine gelmekte, bu nedenle evde çok renkli durumlar ortaya çıkmaktadır.

Dominant teyze Gönül ve Zero Tuna’nın gündemi TEOG’dur. Çocukları Beton Orçun ve Merve TEOG sınavına hazırlanmaktadır. Bir TEOG annesi olan Gönül, çocukları internetten uzaklaştırıp ders çalışmalarını sağlamak için elinden geleni yapar.

Çocuklar Duymasın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Tamer Karadağlı (Haluk), Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Gönenç (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna), Melek Şahin (Emine ve Emine'nin kardeşi Nefes Terapisti Oksijen Hayriye), Suzan Kardeş (Kükrek Kadriye - Hüseyin'in annesi), Alparslan Özmol (Hüseyin), Şükrü Koruyucu (Şükrü), Alp Eren Khamis (Beton Orçun), Öykü Güven (Merve), Süleyman Yağcı (Fıs Fıs İsmail), Ferdi Akarnur (Müsteşar Kemal), Serkan Bülbül (Dar Gömlek Tolga), Deniz Gök (İrem)

Çocuklar Duymasın 14.Bölüm Fragmanı

 

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümü olan, 15. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Çocuklar Duymasın Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Çocuklar Duymasın dizisi yeni bölümleriyle Pazar Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.