Cocuklarimiz icin Yapabilecegimiz Dua

Cocuklarimiz icin Yapabilecegimiz Dua

Hacı veyis zade hazretlerinin Cocuklarimiz icin Yapabilecegimiz Duasi

 Hacı veyis zade hazretlerinin duası
 Evlatlarımız için yapabileceğimiz çok güzel bir dua...

 Allahümme salli alâ seyyidina Muhammed 
Ey Rabbimiz!
Bizi birbirinden güzel evlatlarla sevindirdin nimetlendirdin şefkatin en tatlısı ile tanıştırdın; Sana sonsuz hamd-ü senalar olsun. Onların emanet olduğunu, asıl sahiplerinin sen olduğunu bize unutturma.
Onları önce ve daima Senin kulun oldukları bilinci ile yaşat. Sana asi olmaktan onları yine Sen koru Allah'ım. Emir ve yasaklarına gönüllerinde hiç bir sıkıntı duymadan tabi olmaya onları muvaffak et. Senin emirlerini herşeyin üzerinde tutacak bir iman ve teslimiyet ver.
Allah'ım yavrularımızı Kur'an'ı, Senin razı olacağın okuyan anlayan yaşayan kullarından eyle. Kur'an'ı hayatlarının merkezine almayı, hayatlarının her aşamasında onu rehber edinmelerini, Kur'an'a hizmet etmeyi nasip et.
Ey yerlerin ve göklerin Rabbi! yavrularımızı imanla yaşat imanla öldür. Hayatı onlar hakkında seni arayıp bulmanın vasıtası, ölümü rahmetine kavuşmanın basamağı eyle.
Onları mü'min ferasetiyle donat. Allah'ın dostlarını dost edinmeyi, Allah düşmanlarını 
düşman bilmeyi nasip et. Hakkı hak olarak bilip ittiba etmeyi, batılı batıl olarak görüp içtinap etmeyi de nasip et Allah'ım!
Onlara gözlerinin gönüllerinin aydınlığı olacak, dinlerini takviye edecek, iki dünyada refakat edecek, hayırlı eşler nasip et.
Senin verdiğin yeteneklere uygun, insanlara faydalı olacakları helal rızık kazanabilecekleri hayırlı meslekler ve o mesleklere ulaştıracak hayırlı okullar nasip et. Dünyayı çocuklarımız için nihai hedef yapma. Dünyalarını ahireti unutmadan yaşamayı nasip et. Onların sahibi Sensin Yavrularımıza sahip çık Allah'ım!
Âmin


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.