Çocukların Yeni Gözdesi Zıp Zıp Park

Çocukların Yeni Gözdesi Zıp Zıp Park

Antalya Büyükşehir Belediyesinin kapalı alan oyun merkezi Zıp Zıp Park, çocukların akınına uğruyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin kapalı alan oyun merkezi Zıp Zıp Park, çocukların akınına uğruyor.

Açıldığı günden bu yana çocukların ve ailelerinin vazgeçilmez eğlence merkezi olan Zıp Zıp Park'a olan ilgi artarak devam ediyor. 5 bin 600 metrekare kapalı alana ve Avrupa'nın ikinci büyük trambolinine sahip parkta çocuklar doyasıya eğlenip gönüllerince vakit geçiyor. Aynı zamanda Avrupa'nın 2. en büyük kapalı oyun parkı olan Zıp Zıp Park'ta; 16 Adet şişme ünite oyun grubu, 4 adet trambolin, 2 adet kaydıraklı oyun grubu ve macera parkuru bulunuyor.

Çocukların buluşma noktası

Kreş, anaokulu ve devlet okullarına randevuyla hizmet veren Zıp Zıp park, öğrencilerin yeni eğlence merkezi oldu. Öğretmenler eşliğinde parka gelen çocuklar arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirip, sosyalleşiyorlar. Birbirinden ilginç ve eğlenceli oyun parkurlarında ter atan çocuklar, adrenalin dolu dakikalar geçiriyor. Okulların ve öğrencilerin yanı sıra özel organizasyonlara ve doğum günlerine ev sahipliği yapan Zıp Zıp Park haftanın 7 günü hizmet veriyor.

Aileler de unutulmadı

2-15 yaş arası bütün yaş gruplarına hitap eden Zıp Zıp Park'ta anne ve babalar da unutulmadı. Çocuklar, oyun alanında doyasıya eğlenirken, aileleri de kafeteryada hoşça vakit geçiriyor. Galoşlarını giyen ebeveynler oyun alanı içerisinde çocuklarına eşlik de edebiliyor. Kafeterya ve dinlenme yerlerinin yanı sıra Zıp Zıp Park'ta; revir, mescit, çocuklar ve engelliler için WC, bebek bakım odası ve otopark olanakları da mevcut.

Süre sınırlaması olmadan hafta içi 10 TL'ye hizmet veren Zıp Zıp Park, hafta sonu ve resmi tatillerde bu rakam 15 TL'ye çıkıyor.

Çocukların Yeni Gözdesi Zıp Zıp Park

Çocukların Yeni Gözdesi Zıp Zıp Park

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.