Criminal Minds 14.Sezon 4.Bölüm fragmanı İzle

Criminal Minds 14.Sezon 4.Bölüm fragmanı İzle

Criminal Minds 14. Sezon 4. Bölüm fragmanı yayınlandı, Criminal Minds’in 14. sezon 4. bölümü 24 Ekim 2018 (Çarşamba) tarihinde yayınlanacak.

Criminal Minds dizisinin yeni bölümü olan 14. Sezon 4. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Criminal Minds, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Criminal Minds dizisi 14. Sezon 4. Bölüm fragman izle…

Criminal Minds’in 14. sezon 4. bölümü 24 Ekim 2018 (Çarşamba) tarihinde yayınlanacak.

Criminal Minds Genel Hikaye | Konusu

Bir suçluyu en kestirme yoldan nasıl yakalarsınız? Tabii ki bir suçlu gibi düşünerek, onun psikolojisine göre hareket edip, ipuçlarını birleştirerek. Virginia Quantico'daki Davranış Analizi Ünitesi'nde çalışan özel bir ekibin uzmanlık alanı 'suçlu beyinleri' analiz etmek.

Onların işi, suç mahalli ya da laboratuvar deneyleri ile bitmiyor. Suçluların yaşadıkları çevre, çalışma ortamları, davranış pratikleri… Her biri karmaşık bir davayı çözerken birleştirdikleri yap-boz parçaları gibi…

Amerika’nın en çok izlenen polisiye dizilerinden olan Criminal Minds oyuncu kadrosu, bazıları gerçek vakalara dayanan senaryo kurgusu ve efektleriyle türünün başarılı örneklerinden biri.

Criminal Minds 14.Sezon 4.Bölüm İzle

Criminal Minds dizisinin yeni bölümü olan 14. Sezon 4. bölümünü çarşamba günü CBS kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.