Çubuk Kızılören Köyü

Çubuk Kızılören Köyü

Kızılören Köyü Haberleri, Çubuk Kızılören Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Kızılören Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Kızılören Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Çubuk Kızılören köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kızılören köyü son dakika gelişmeleri, Kızılören köyüne özgü yemekler, Çubuk Kızılören köyünün tarihi, Kızılören köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kızılören köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kızılören, Ankara ilinin Çubuk ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kızılören Köyü Resimleri ve Kızılören köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çubuk Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çubuk Ankara Arası Kaç Km? Çubuk Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Çubuk Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Çubuk Kızılören Köyünde doğan biri var mı? Çubuk Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kızılören, Ankara ilinin Çubuk ilçesine bağlı bir mahalledir.Kızılören mahallesi, Ankara'nın Çubuk ilçesinde bulunan köylerden biridir. Mahalledeki insanlar geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlarlar. Mahallenin yerlerim yeri piknik alanlarına yakındır.Ankara il merkezine 73 km, Çubuk ilçesine 31 km uzaklıktadır. Çankırı il merkezine sınırı vardır ve ormanıyla piknik alanları vardır. Ayrıca "Ayı kayası" olarak adlandıran piknik alanı vardır.

Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır. Kanalizasyon 2006 yılında yapılmıştır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.