Çukur 2.Bölüm Fragmanı 30 Ekim

Çukur 2.Bölüm Fragmanı 30 Ekim

Çukur dizisinin yeni bölümü olan 2.Bölümünü pazartesi akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Çukur dizisinin yeni bölümü olan 2.Bölümünde neler olacak? Başrollerinde Aras bulut iynemli ve dilan çiçek deniz in rol aldığı çukur dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da çukur dizisi oyuncuları içerden çıkmış diye fenomen oldular.

Çukur dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde çukur dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Çukur, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisi 2. Bölüm yeni fragman izle…

cukur-2-bolum-fragmani

Show Tv de yayınlanacak olan çukur dizisi oyuncuları şöyle; Çukur Dizisinin başrollerinde Aras Bulut İynemli ve  Dilan Çiçek Deniz bulunmakta. Bunun yanında Ercan Kesal, Perihan Savaş, Mustafa Üstündağ, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka gibi oyuncular yer almakta. Herkes Çağatay Ulusoy bu dizide yer alacak mı merak ediyor.

Çukur Dizisi 1.Bölüm Özeti

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. 

Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. 

Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçova ailesinin yönettiği mahalleyi anlatan Çukur Dizisi Konusu diğer dizilerden ayrılıyor.  Uyuşturucu ticaretine izin vermeyen Koçovalıların karşısına bir grup çıkıyor.

Çukur dizisinin yeni bölümü olan, 2. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Çukur Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Çukur dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Show Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.