Çukur 2. Sezon 1. Bölüm 2. Fragmanı İzle

Çukur 2. Sezon 1. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı, Çukur 2. Sezon 1. Bölümünü her pazartesi show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Çukur’un yerle bir edildiğini gören Kemal’in titreyen elleri dikkat çekerken, Mahsun’un “Burası senin çukurun değil oğlum, burası bizim çukurumuz!” sözleri hız kesmeyecek mücadeleden ipuçları veriyor.

Sinirlerine hakim olamayan Metin, kardeşi Kemal’e “Koçovalılar yok artık. Onlar izin verdiği için burada yaşıyoruz!” diyerek heyecanı arttırırken Vartolu, Çeto ile karşı karşıya geliyor. Çukur sokaklarında gizlice gezinen Yamaç’ın ellerinden tellere asıldığı anlar ise gerilimi yükseltiyor.

Herkesin merakla beklediği Cumali Koçovalı’nın ortaya çıktığı nefes kesen tanıtım heyecan yarattı. Bitik haldeki Yamaç’ın karşısına çıkan Kemal onu geri döndürmeye çalışırken, Yamaç’ın vereceği karar merakla bekleniyor. Yıllardır hapishanede olan ve ailesiyle görüşmeyen Cumali’nin “Adamlar dışarıda benim ailemi katletmişler!” sözleri tüm dengelerin değişeceğinin sinyallerini veriyor. Karakuzuların Yamaç’a vurduğu sahnede ise gerilim tavan yapıyor.

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar