Çukur 2. Sezon 11. Bölüm 2.Fragmanı

Babalarına gitmek için “Sana, bana, oğullarına ihtiyaçları var!” sözleriyle Cumali’yi ikna etmeye çalışan Yamaç, İdris’in karşısına çıktığında gözyaşlarına hakim olamıyor.

Babalarına gitmek için “Sana, bana, oğullarına ihtiyaçları var!” sözleriyle Cumali’yi ikna etmeye çalışan Yamaç, İdris’in karşısına çıktığında gözyaşlarına hakim olamıyor. Baba-oğlun buluştuğu duygusal anlar dikkat çekerken Yamaç, babasının elini öpüyor. İdris’in kapıyı açtığında karşısında bulduğu kişilerin kim olduğu ise merakla bekleniyor.  

Kötü görünen Vartolu’nun “Bazı insanlar var. Onlar sevdiklerinin değerini kaybedince anlıyor. Ben zaten biliyordum be Yamaç!” sözleriyle Yamaç’a dert yandığı tanıtımda, Çeto öfkesini Ersoy’dan çıkarıyor.

Celasun’a bıçak dayayan Mahsun gerilimi yükseltirken, Yamaç’ın dövüş sahnesi izleyenlerin nefesini kesiyor. Çeto, “Bu hayatta herkesin bir zaafı var. Çukur’dakilerin zaafı da aileleri!” sözleriyle harekete geçeceğinin sinyallerini verirken, Vartolu’nun neyin peşinde olduğu merakla bekleniyor.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar