Çukur 2. Sezon 17. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Çukur 2. Sezon 17. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Çukur 2. Sezon 17. Bölümde; Yamaç, Vartolu'nun kendi başına işler çevirdiğini anlıyor ve beraber hareket edelim diyor. Çeto, düşdükleri tuzağın rövanşını almak için harekete geçiyor. Çukur 2. Sezon 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Çukur dizisinin yeni bölümü olan 2. Sezon 17. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Çukur, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisi 2. Sezon 17. Bölüm yeni fragman izle…

cukur-2-sezon-17-bolum-fragmani

Çukur 2. Sezon 17. Bölüm İzle

Çukur dizisinin yeni bölümü olan 2.Sezon  17. Bölümünü pazartesi akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumali ve Vartolu’nun hesaplaştığı anlar nefes kesiyor. Fragmanda duyulan “Kökünüzde ölüm var Yamaç, kökünde ölüm var. Kökünde ölüm olanın dalında da ölüm olur!” sözleri gerilimi yükseltiyor. İntikam için geri dönen Çeto ve Mahsun’un ortalığı savaş alanına çevirdiği, Koçovalıların vurulan Yamaç’a, bunu kimin yaptığını anlamaya çalıştığı tanıtımda, gizemli kişinin “Yaşamak istediğine emin misin?” sorusu merak uyandırıyor.

Yamaç’ın vurulmasıyla perişan olan İdris’in gözyaşlarına hakim olamadığı sahnede “Yamaç’ımı vurmuşlar!” sözleri izleyenleri derinden etkilerken, kardeşinin vurulduğunu öğrenen Cumali intikam yemini ediyor.

Yamaç öldü mü, Yamaç’ı kim vurdu sorularının cevabı beklenirken, Metin’le dertleşen Medet’in “Çaresizlik insana her şeyi yaptırıyormuş!” sözleri dikkat çekiyor. Yamaç’ın yaşam savaşı verdiği, Selim’in Cumali’ye sert çıktığı, Çukur’da tüm dengelerin alt üst olduğu tanıtımda Çeto ve Vartolu’nun karşı karşıya geldiği anlar heyecanı yükseltiyor. İkilinin çektiği silahlar gerilimi artırırken, kısa bir aradan sonra ekrana gelecek yeni bölümde yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Çukur dizisinin yeni bölümü olan, 2. Sezon 17. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Çukur Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Çukur dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Show Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.