Çukur 8. Bölüm Fragmanı İzle

Çukur 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı, Çukur 8. Bölümünü pazartesi akşam saat 20:00 de show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İdris Koçovalı’nın uzun zaman sonra Çukur’a indiği tanıtımda mahalleli İdris’i coşkuyla karşılıyor. Pazara gelen İdris’in Sena ile diyaloğu dikkat çekerken, Vartolu’nun görünmesi gerilimi arttırıyor.

İdris Koçovalı’ya ulaşmak isterken Yamaç’ın tepkisiyle karşılaşan Vartolu’nun ne yapacağı heyecanla bekleniyor.  Çukur'un 7. Bölüm fragmanı yayında!

Çukur’un yedinci bölümünde İdris’in mahalleye geri dönmesi ve hâkimiyetini hatırlatmasıyla birlikte taşlar yerinden oynayacaktır.

Vartolu’nun geri adım atmaya niyeti yoktur. Çukur’un altını oyarak mahallede hüküm sürmeye kararlıdır. Asıl büyük mücadele şimdi başlayacaktır.

Berber Muhittin sayesinde Yamaç, sürpriz şekilde Vartolu’nun zayıf noktasını bulacaktır. Koçovalılardaki ve mahallede kopan fırtınanın tam ortasında Selim yeni hamlesini yapmaya hazırlanırken, Vartolu ise en büyük kozunu oynayarak ekran başındakileri şoke edecek.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar