Çukur Dizisi Oyuncuları

Çukur Dizisi Oyuncuları

Çukur dizisi show tv nin iddialı yapımlarından birisi. İçerde de büyük çıkış yakalayan dizi oyuncuları bu defa çukura düşecek. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz rol alıyor.

Çukur Dizisi Oyuncuları ,Show Tv de yayınlanacak olan çukur dizisi oyuncuları şöyle; Çukur Dizisinin başrollerinde Aras Bulut İynemli ve  Dilan Çiçek Deniz bulunmakta. Bunun yanında Ercan Kesal, Perihan Savaş, Mustafa Üstündağ, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka gibi oyuncular yer almakta. Herkes Çağatay Ulusoy bu dizide yer alacak mı merak ediyor.

Çağatay Ulusoy yeni dizi de rol almayacaksa hangi dizide rol alacak. İçerde dizisinde Aras Bulut İynemli ile birbirinden yıllar önce ayrılan iki kardeşi canlandırmışlardı. Bakalım Çukur Dizisi Oyuncuları kadrosuna dahil olacak mı?

Çukur dizisinin 1.bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde çukur dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçova ailesinin yönettiği mahalleyi anlatan Çukur Dizisi Konusu diğer dizilerden ayrılıyor.  Uyuşturucu ticaretine izin vermeyen Koçovalıların karşısına bir grup çıkıyor.

Çukur dizisi oyuncuları ile yani İstanbul’un en belalı mahallelerinden Çukur’un sakinleriyle tanışmak için geri sayım tüm heyecanıyla devam ediyor. Ay Yapım imzalı, Gökhan Horzum’un senaryosunu kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk’ün oturduğu ‘Çukur’dan yeni afiş yayınlandı.

Çukur Dizisi Oyuncuları ve cukur dizisi konusu itibarıyla ilginç Afişte Çukur’un kontrolünü elinde tutan Koçovalı Ailesi’nin tüm üyeleriyle birlikte mahallenin hikâyeye yön verecek diğer sakinleri bir arada izleyicilerin karşısına çıkıyor. Çukur’un sakinleri mahalleye, çatıdan kuş bakışı baksa da her biri yüzleşeceği olaylar ve vereceği mücadelelerle kendilerini Çukur’un tam kalbinde bulacak.

Çukur’un kadınlarının ekrana geldiği nefes kesen tanıtımda, Koçovalı ailesinin bel kemiği, evin annesi Sultan ile Yamaç’ın yoldaşı, ortağı, sevgilisi, kadını Sena’nın karşı karşıya geldiği sahneler heyecan yarattı.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin başarılı oyuncuları Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

Çukur Dizisi Oyuncuları sakinlerinden Kubilay Aka, "Asi Celasun"la Çukur'da fırtınalar estirecek!

Çukur Dizisi Oyuncuları sakinlerinden Perihan Savaş televizyona 'Çukur' dizisiyle dönüyor!

Bu sezonun iddialı dizilerinden, Show TV’de ekrana gelecek Ay Yapım imzalı Çukur’un güçlü oyuncu kadrosuna bir süredir televizyon projelerinde yer almayan, duayen oyuncu Perihan Savaş katıldı. Çarpıcı hikayesi ve dev oyuncu kadrosu ile dikkatleri üstüne çeken Çukur’da Perihan Savaş, “Koçovalı” ailesinin bel kemiği, evin annesi Sultan’a hayat verecek. Uzun zamandır televizyon projelerinde yer almayan oyuncu Sultan Koçovalı rolü ile sözü evde kanun sayılan, hayatını ailesine adamış güçlü bir kadın karakteriyle karşımıza çıkacak.

Perihan Savaş, Çukur’la ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi: Çukur Dizisi Oyuncuları arasında bulunan ben “Çukur’un senaryosu geldiği zaman hikaye ve Sultan karakteri beni çok heyecanlandırdı. Sultan kocasını, çocuklarını çok seven, geleneklerine bağlı, evinde ve gerektiğinde Çukur’da herkese kol kanat geren, güçlü bir karakter. Çukur, uzun süre beklememe değen çok özel bir proje oldu, çok mutluyum. Böyle bir oyuncu kadrosu az bulunur.”

Aras Bulut İynemli (Yamaç); 25 ağustos 1991 İstanbul doğumlu genç oyuncu daha önceden Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Muhteşem Yüzyıl, Maral ve İçerde gibi Türk televizyon tarihinde ses getiren dizilerin kadrosunda yer almıştır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile yıldızı parlayan genç oyuncu son rol aldığı İçerde dizisi ile şöhretini daha çok arttırdı.

Dilan Çiçek Deniz (Sena) 28 Şubat 1995 Sivas doğumlu güzel oyuncu 2014 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. olmuştur. 2013 yılında Balayı adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. Daha sonra ise sırası ile Güneşin Kızları, Tatlı Küçük Yalancılar ve Bodrum Masalı’nda rol almıştır.

Mustafa Üstündağ (Kahraman);

11 Şubat 1977 Mersin doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Tiyatro eğitimi almıştır. Tiyatro ile oyunculuğa başlamış akabinde Dikkat Bebek Var, Yedi Numara, Yarım Elma, Gülizar, Emret Komutanım, Kurtlar Vadisi Pusu, Cümbür Cemaat Aile, İzmir Çetesi, Merhamet, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Bana Sevmeyi Anlat ve Bu Sayılmaz gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Ercan Kesal;

1 Ocak 1959 Avanos doğumlu oyuncu daha önceden Kayıp Şehir ve İçerde’nin kadrosunda yer almıştır. Daha çok sinema filmlerinde rol alan Kesal’ın başlıca filmleri; Vavien, Bir Zamanlar Anadolu’da, Hükümet Kadın, Sen Anlatırsın Geceyi ve Bulantı..

Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu);

16 Ocak 1983 Bursa doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat, Babalar ve Evlatlar, Merhamet, Ulan İstanbul, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Familya ve Bir Deli Sevda gibi projelerde rol almıştır. Son olarak ise Youtube’de yayınlanan Görünen Adam adlı dizide başrolde yer almıştır.

Öner Erkan (Selim);

4 Ocak 1980 İstanbul doğumlu oyuncu 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. 2002-2004 sezonunda rol aldığı Kuzenlerim adlı diziyle profesyonel oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Akabinde ise sırası ile Aşk Her Yaşta, İki Aile, Kahve Bahane, Deli Saraylı, Yalan Dünya, Analar ve Anneler ile Mutlu Ol Yeter gibi projelerde rol almıştır.

Kubilay Aka (Celasun);

5 Mayıs 1995 İstanbul doğumlu oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi Bölümü mezunudur. Profesyonel oyunculuk hayatına geçtiğimiz sezon rol aldığı yönetmenliğini Durul Taylan ile Yağmur Taylan’ın yaptığı başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yer aldığı Vatanım Sensin ile adım atmıştır.

Rıza Kocaoğlu (Aliço);

19 Mart 1979 İzmir doğumlu oyuncu 9 Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Daha önceden Kuzenlerim, Avrupa Yakası, Seni Çok Özledim, Şöhret, Elveda Rumeli, Ezel, Kuzey Güney, Karadayı, Filinta ve İçerde’nin kadrosunda yer almıştır.

Perihan Savaş (Sultan);

14 Haziran 1956 Samsun/Bafra doğumlu oyuncu profesyonel oyunculuk hayatına Seyyal Taner ile Kadir İnanır’ın başrollerini paylaştığı Vur filmiyle başlamıştır. Sinema filmlerinden başka Sultan, Gece Yürüyüşü, Yanık koza, Yaprak Dökümü, Yamak Ahmet, Osmanlı’da Derin Devlet ve Bedel gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Nebil Sayın (Muhittin);

21 Nisan 1971 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Savunma Hayat Var, Günah Keçisi, Yedikule Hayat Yokuşu, Yolculuk ve İçerde gibi projelerde rol almıştır.

Boncuk Yılmaz;

13 Mayıs 1981 İstanbul doğumlu oyuncu Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Basın Yayın Bölümü mezunudur. 2002’den bu yana Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak, Kızlar Yurdu, Sıla, Haneler, Mavi Kalbimde Yaradır ve Bir Yastıkta’nın kadrosunda yer almıştır.

Kadir Çermik;

21 Temmuz 1977 Van doğumlu oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Yılan Hikayesi ile sektöre ilk adımını atan deneyimli oyuncu daha sonra Kuzenlerim, Muhteşem Yüzyıl, Karadayı, Kırgın Çiçekler ve Bana Sevmeyi Anlat’ın kadrosunda yer almıştır.

İlayda Alişan;

1 Ocak 1998 İstanbul doğumlu genç oyuncu 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim adlı dizi ile profesyonel oyunculuk hayatına adım atmıştır. Daha sonra Benim Adım Gültepe, Beyaz Gece, Serçe Sarayı, Bana Sevmeyi Anlat ve Rüya’nın kadrosununda yer almıştır.

Uğur Yıldıran;

26 Temmuz 1981 İstanbul doğumlu oyuncu 2014 yılında Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi ile profesyonel oyunculuğa ilk adımını atmıştır. En son geçtiğimiz sezonun en iddialı dizilerinden İçerde’nin kadrosunda yer almıştır.

 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum