Çukurdere Dizisi Yakında Fox Tv de

Çukurdere Dizisi Yakında Fox Tv de

Fox Tv yakında final yapacak diziler için kolları sıvadı ve yeni dizi çalışmalarına başladı. Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Furkan Palalı, Su Kutlu, Ali Sürmeli ve Ahu Sungur’un yer aldığı yeni dizi Çukurdere yakında fox tv de...

Fox Tv yakında final yapacak diziler için kolları sıvadı ve yeni dizi çalışmalarına başladı.  Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Furkan Palalı, Su Kutlu, Ali Sürmeli ve Ahu Sungur’un yer aldığı yeni dizi Çukurdere yakında fox tv de...

Çukurdere Konusu kısaca şöyle; Damla, Sancaktar Holding’in patronu dedesi Aziz Sancaktar (Ali Sürmeli) tarafından reddedilir ve Çukurdere de ikamet eden Maksude’ye verilir. Pavyon şarkıcısı olan Çukurdereli Asude (Ahu Sungur) iki kızı ile beraber Çukurdere mahallesinde yaşamaktadır. Başı belaya giren Aziz Sancaktar en güvendiği adamını görevlendirip torununu bulmasını ister.

Çukurdere dizisinde yer alacak oyuncular arasında birçok ünlü bulunuyor. Şimdilik ulaşabildiğimiz isimler şu şekilde;

cukurdere-dizisi-oyunculari

Ali Sürmeli (Aziz Sancaktar); 1 Ocak 1959 Bingöl doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Deli Yürek, Hürrem Sultan, Aşka Sürgün, Fırtına, Baba Ocağı ve Kurtlar Vadisi Pusu’nun kadrosunda yer almıştır.

Ahu Sungur (Asude); 5 Şubat 1981 İstanbul doğumlu oyunu eğitimini Akademi İstanbul Tiyatro bölümünde almıştır. Daha önceden Ayrılsak da Beraberiz, Binbir Gece, Bu Kalp Seni Unutur mu?, Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları ve O Hayat Benim gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

cukurdere-2.jpg

Furkan Palalı (Yiğit); 27 Ekim 1986 Konya doğumlu oyuncu Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü mezunudur. Daha önceden Küçük Sırlar, Hayat Devam Ediyor, Son Yaz Balkanlar 1912, Aşk Ekmek İster, Kızıl Elma, Son Çıkış ve son olarak No:309’un kadrosunda yer almıştır.

Su Kutlu (Damla); 1 Ocak 1991 İstanbul doğumlu oyuncu profesyonel oyunculuk hayatına 2012 yılında Gamze Özer’in kaleme aldığı başrollerini Ebru Özkan ile Haluk Bilginer’in paylaştığı Hayatımın Rolü dizisi ile adım atmıştır. 2012’den bu yana Ali Ayşe’yi Seviyor, Çalıkuşu, Güzel Köylü, Tutar mı Tutar, Arkadaşlar İyidir, Seviyor Sevmiyor ve Söz gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

cukurdere3.jpg

Dilhan Aras (Nazlı); 24 Aralık 1990 Ankara Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Tiyatro eğitimi almıştır. Daha önceden Yeni Evli, Deniz Yıldızı, Hayata Beş Kala ve Adı Efsane gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Murat Daltaban; 16 Ekim 1966 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Hırsız, Nisan Yağmuru, Kınalı Kar, Hırsız Polis, Menekşe ile Halil, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Böyle Bitmesin, Kördüğüm, Poyraz Karayel ve Çoban Yıldızı gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Rıdvan Aybars Düzey; 19 Kasım 1986 İzmir doğumlu oyuncu 2010 yılında Son İstasyon adlı sinema filmiyle oyunculuk kariyerine başlangıç yaptıktan sonra Kahireli Palas ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem’in kadrosunda yer almıştır.

Meral Çetinkaya; 5 Mart 1945 Bursa doğumlu usta oyuncu daha önceden Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nda görev yapmıştır. Kariyeri boyunca Bizimkiler, Gülbeyaz, Vizontele, Binbir Gece, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Saklı Kalan, Mucize, Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Anne gibi projelerde rol almıştır.

Bala Atabek; 27 Aralık 1985 İstanbul doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Daha önceden Benim Annem Bir Melek, Elde Var Hayat, Türkün Uzayla İmtihanı, Beni Böyle Sev, Çifte Saadet ve Bu Sayılmaz gibi dizi projelerinde rol almıştır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.