Çukurova’da Her Gün Bir Mahallede İftar Çadırı

Çukurova’da Her Gün Bir Mahallede İftar Çadırı

Her gün bir mahallede iftar yemeğinin verildiği buluşmalara Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de katılarak iftarını halkla birlikte açıyor.

Çukurova Belediyesi, her gün bir mahallede iftar çadırı kuruyor.

Her gün bir mahallede iftar yemeğinin verildiği buluşmalara Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de katılarak iftarını halkla birlikte açıyor. Çetin, Belediye Evleri Mahallesi'nde verilen iftarda, binlerce vatandaşla bir arada orucunu açtı. Her gün 5 çeşit yemek verilen iftar çadırlarına Çukurovalılar da yoğun ilgi gösteriyor. Çadırlar önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

Başkan Çetin, iftar çadırlarının zengin-fakir ayırt etmeksizin, insanları bir araya getirdiğini belirterek, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırı geleneğimizi devam ettiriyoruz. Ramazan, paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan ayı, toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına, pekişmesine vesile oluyor. Toplumun ayrı ayrı kesimlerinde bir araya gelen insanlar, birlik ruhunu oluşturuyor" dedi.

Ramazan ayının, birlik ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı ay olduğunu vurgulayan Başkan Çetin, "Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız gibi, bu yıl da vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşuyoruz. Vatandaşlarımızın ramazan ayını huzur içinde geçirmeleri için gerekenleri yerine getirdik. Gıda ve hijyen denetimlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ibadetlerini, sıhhi bir ortamda yapabilmeleri için camilerimizin temizliğini yaptık. Sürekli yaptığımız temizlik hizmetimizi, ramazan boyunca daha yoğun olarak gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın ramazanının hayırlı olmasını diliyor, birlik ve dayanışma için sofralarımıza bekliyoruz" diye konuştu.

Çukurova’da Her Gün Bir Mahallede İftar Çadırı

Çukurova’da Her Gün Bir Mahallede İftar Çadırı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.