Dağa Tırmanmaya Çalışan Öğrenci Kayalıklarda Mahsur Kaldı

Dağa Tırmanmaya Çalışan Öğrenci Kayalıklarda Mahsur Kaldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde piknik için gittiği ormanlık alanda kayalıklara tırmanmaya çalışan üniversite öğrencisi mahsur kaldı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde piknik için gittiği ormanlık alanda kayalıklara tırmanmaya çalışan üniversite öğrencisi mahsur kaldı. Üniversite öğrencisi diğer arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay Kepez Mahallesi Dağevleri mevkisindeki ormanlık alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Bülent Ecevit Üniversitesi'ne (BEÜ) bağlı Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencisi Kadir Sarı 5 arkadaşı ile birlikte piknik yapmak için Gülüç Beldesi Kaynarca Caddesi üzerinden yürüyerek Dağevleri mevkiine gitmek istedi. Öğrenciler iki ayrı yoldan giderken Kadir Sarı ve yanındaki arkadaşı önlerine çıkan kayalık alanı tırmanarak geçmeye çalıştı. Kadir Sarı yaklaşık 100 metre yüksekliğindeki kayalıklara tırmanmaya başladıktan bir süre sonra devam edemeyerek mahsur kaldı. Yanındaki diğer arkadaşı ise kendisini kurtarması için Kdz. Ereğli Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi. Kdz. Ereğli Belediyesi Arama Kurtarma ekibi Kepez Mahallesi Dağevleri mevkisinde ki ormanlık alandan yaklaşık 1 kilometre yürüyerek üniversite öğrencisinin mahsur kaldığı kayalık bölgeye ulaştı. İtfaiye ekipleri kayalıklarda mahsur kalan öğrenciyi iplerle bağlayarak yukarı çekti. Üniversite öğrencisinin sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk bulunmazken, itfaiye ekipleri üniversite öğrencilerini bir daha bu tür yerlerde tehlikeli tırmanış yapmamaları konusunda uyardı.

Dağa Tırmanmaya Çalışan Öğrenci Kayalıklarda Mahsur Kaldı

Dağa Tırmanmaya Çalışan Öğrenci Kayalıklarda Mahsur Kaldı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.