Darende Başkaya Köyü

Darende Başkaya Köyü

Başkaya köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Başkaya köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Malatya köyleri arasında yer alan Başkaya köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Darende Başkaya köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Başkaya köyü son dakika gelişmeleri, Başkaya köyüne özgü yemekler, Darende Başkaya köyünün tarihi, Başkaya köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Başkaya köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Başkaya; idari bölüm olarak daha önceleri köy iken, 2012 yılındaki yasa değişikliğinden sonra mahalle olmuştur.

Başkaya, Malatya ilinin Darende ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Başkaya Köyü Resimleri ve Başkaya köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Darende Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Darende Malatya Arası Kaç Km? Darende Hava Durumu? Malatya Köyleri ve Darende Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Malatyalı iseniz Malatya Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Malatyalı Ünlüler arasında Darende Başkaya Köyünde doğan biri var mı? Darende Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
1
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.