Denizli Büyükşehir’den Çivril-emirhisar’a Alt Yapı Atağı

Denizli Büyükşehir’den Çivril-emirhisar’a Alt Yapı Atağı

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, tarafından ilçelere yapılan altyapı çalışmaları devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, tarafından ilçelere yapılan altyapı çalışmaları devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çivril ilçesinin Emirhisar Mahallesi'nde de alt yapı atağı başlattı. Çivril ilçesinin Emirhisar Mahallesi'ne 20 bin metre kanalizasyon hattı ile 10 bin metre içme suyu hattı yapıyor.

Atık su hattı bulunmayan mahalleye standartlara uygun kanalizasyon hizmeti sağlamak için harekete geçen DESKİ, proje kapsamında Emirhisar Mahallesi'ne toplamda 20 bin metre kanalizasyon hattı döşeyecek. Bu çalışmanın tamamlanmasının hemen ardından DESKİ, bölgedeki içme suyu hatlarının yenilenmesi ve daha nitelikli su kullanımı için bölgeye toplamda 10 bin metre içme suyu hattı döşeyecek.

Alt yapıya yönelik yatırımların devam edeceğini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Kent genelinde gerçekleştirdiğimiz dev alt yapı yatırımlarının önemli noktalarından bir tanesi de Çivril ilçemizin Emirhisar Mahallesi'nde gerçekleşiyor. Atık su olmayan ve içme suyu hatları günümüz şartlarını karşılamayan bölgeye ilk olarak modern anlamda bir kanalizasyon ağı döşüyoruz. Ardından içme suyu hatlarını yenileyerek hemşehrilerimize hak ettikleri alt yapı hizmetini sunacağız. Projemizin hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.