Deri Tasarım Yarışmasında Ödüller İzmir Ekonomili Tasarımcıların

Deri Tasarım Yarışmasında Ödüller İzmir Ekonomili Tasarımcıların

İzmir Ekonomili moda tasarımcıları başarılarını ödüllerle taçlandırıyor. İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü mezunu Arzu Birdal, Ege Deri ve Deri Mamülleri İhracatçıları Birliği tarafından...

İzmir Ekonomili moda tasarımcıları başarılarını ödüllerle taçlandırıyor. İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü mezunu Arzu Birdal, Ege Deri ve Deri Mamülleri İhracatçıları Birliği tarafından gerçekleştirilen 8 Der’in Fikirler Deri Tasarım ve Üretim Yarışması’nda ikinci, 4 Sınıf Öğrencisi Nurdan Ahsen Fıçıcı da üçüncü oldu. “Eksi Otuz Kalp Ne Zaman Donar” temasıyla düzenlenen yarışmada Birdal ve Fıçıcı, yurtdışında yüksek lisans eğitimi ve Hollanda’da staj desteği kazandı.
İZFAŞ’IN KATKILARIYLA
Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından Ticaret Bakanlığının desteği, İZFAŞ ve bir kimya firmasının katkılarıyla yapılan yarışmada, İEÜ Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Öğrencileri Gökşin Çanakcı, Hatice Berde Tekin de finalistler arasında yer aldı. Fuar İzmir’de Leather&Mode Fuarı kapsamında gerçekleştirilen törende Birdal ve Fıçıcı’ya, İEÜ Moda ve Tekstil Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elvan Özkavruk Adanır eşlik etti.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.