Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz bu defa çukur dizisinde karşımıza Sena olarak çıkıyor. Başrolde aras bulut iynemli ile beraber olacak. Güneşin Kızları, Tatlı Küçük Yalancılar ve Bodrum Masalı’nda rol almıştı. Peki Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz Güneşin Kızları, Tatlı Küçük Yalancılar ve bodrum masalı dizisinden sonra Çukur dizisinde Sena karakteriyle karşımızda. Başrollerinde Aras bulut iynemli ve dilan çiçek deniz in rol aldığı çukur dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da çukur dizisi oyuncuları içerden çıkmış diye fenomen oldular.

Show Tv Dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralara yerleşecek olan çukur dizisi 23 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçova ailesinin yönettiği mahalleyi anlatan Çukur Dizisi Konusu diğer dizilerden ayrılıyor.  Uyuşturucu ticaretine izin vermeyen Koçovalıların karşısına bir grup çıkıyor.

Çukur dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde çukur dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir | Güneşin Kızları | Tatlı Küçük Yalancılar | Bodrum Masalı | Çukur

dilan-cicek-deniz-kimdir

Dilan Çiçek Deniz (d. 28 Şubat 1995, Sivas), Türk oyuncu ve model.

1995 yılında Sivas'ta doğmuştur. Annesi ve babası öğretmendir. Babasının adı Orhan Deniz, annesinin adı Hale Temizyürek’dir. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldı. 17 yaşındayken Liseler arası Tiyatro Yarışması’na katılıp oyunculuk ödülü aldı. Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır.

Oyuncu 15 yaşında “Güneşi Annem Sanırdım” adında şiir kitabı çıkarmıştır.

Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. Olmuştur. 2015 yılında Miami’de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti.

İlk rolü 2015'de Star TV'de yayınlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisindeki 'Ebru' karakteridir. Dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi, Burak Deniz ile birlikte oynadılar. Fakat dizi düşük reytinglerden dolayı 3 Ekim 2015 tarihinde 13 bölüm sonra final yapmıştır.

2015 yılında yayınlanmakta olan "Güneşin Kızları" dizisine dahil oldu. Dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği ”Güneşin Kızları” dizisinde, ‘Elif’ karakterine hayat verdi.

Oyuncu şimdilerde ise "Bodrum Masalı" adlı dizide başrol oynamaktadır. Dizinin diğer başrollerinde ise Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe paylaşmaktadır.

Oyuncu aynı zamanda 2016 yılında Pantene Altın Kelebek ödülünde yıldızı parlayan ödülüne layık görülmüştür.

Dilan Çiçek Deniz Hangi Film ve Dizilerde Rol Almıştır?

2015    Tatlı Küçük Yalancılar    Ebru    Başrol Oyuncusu
2015    Güneşin Kızları    Elif    Yardımcı Karakter
2016-   Günümüz    Bodrum Masalı    Su Ergüven    Başrol Oyuncusu
2017    Çukur    -    Başrol Oyuncusu
2013    Balayı    -    Yardımcı Karakter


 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.