Diriliş Ertuğrul 119. Bölüm 2.Fragmanı İzle

Diriliş Ertuğrul 119. Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı, Diriliş Ertuğrul 119. Bölümünü çarşamba akşamı saat 20:00 de trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü olan 119. bölümünü çarşamba akşamı saat 20:00 de TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Nihayet Ertuğrul bey Allah'ın izni ile Osman'a süt annesi buldu. Ama çok acıdır ki Ahmet Alp şehit oldu. Biz onu uzun süre Ares olarak tanımıştık.

Her zaman demişimdir Diriliş Ertuğrul dizisinde Moğol dönemi en güzel ve etkileyici sezondur diye. Tam hepimiz Noyan öldü derken ruhları vs sayesinde ne yaptı etti dirildi tekrar diziye döndü. Yanına kız kardeşi ve yeni tayfalar edinmiş durumda. Tek derdi var o da Ertuğrul' u öldürmek. Onun için Türklerin en büyük savaşçısı diyor.

Noyan'ın Tekfur Kritos üzerinden yaptığı plan başarılı olamayınca yeni bir plana girişecek. Hatta Noyan o kadar ileri gidiyor ki kayı obasına ziyarete geliyor. Noyan' ın kayı obasına Ertuğrul bey ile görüşmeye geldiği söylenince herkes yerinden fırlıyor. Ama Noyan köşeye geçip pişkin pişkin sırıtıyor ve Sultan' ın isteği üzerine obaya geldiğini iddia ediyor.

Sultan neden Ertuğrul beyin Noyan ile görüşmesini istedi?

Noyan' ı karşısında gören Ertuğrul bey ne yapacak?

Karısını moğolların öldürdüğü Turgut Alp' i kim dururacak?

Almıla Hatun Ertğrul beyin otağına yerleşmek için nasıl bir plan peşinde?

Tüm bu soruların cevabını yeni bölümde izleyeceğiz.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar