Diriliş Ertuğrul 132. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Diriliş Ertuğrul 132. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü olan 132.Bölümünde neler olacak? Diriliş Ertuğrul dizisi hayranları yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Diriliş Ertuğrul 132. bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde var.

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü olan 132.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Diriliş Ertuğrul, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul 132.Bölüm yeni fragman izle…

dirilis-ertugrul-132-bolum-fragmani

Diriliş Ertuğrul 132. Bölüm İzle

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü olan 132. bölümünü çarşamba akşamı saat 20:00 de TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ertuğrul, İlbilge’yi kurtarmak için Uranos’un teklifini kabul ettiğini söylemiş ve istediği altınlarla malzemeleri kaleye getirmişti. Malzeme sandıklarının içinden çıkan Turgut ve Beybolat, İlbilge’yi kurtarmış, bunu öğrenen Uranos da Ertuğrul’un boğazına hançerini dayamıştı. Ertuğrul kaleden çıkmak için ne yapacak?
 
Ertuğrul, Uranos’a Moğol altınlarını ele geçirme teklifi yapmıştı. Dragos bu konuda ne karar verecek? Uranos’tan ne yapmasını isteyecek?
 
İlbilge, Ertuğrul sayesinde kaleden kurtarılmıştı. Beybolat, onu Emir Bahaeddin ile evlendirmek istiyordu. İlbilge, Emir Bahaeddin ile evlenecek mi? Ertuğrul ise Beybolat’tan Sırma’yı isteyecek mi?
 
Hain olduğu düşünülen Mikis ve Tara’nın akıbeti ne olacak? Dragos’un gizli örgütlenmesi çökertilebilecek mi? Ertuğrul, kurduğu oyunda muvaffak olup tüm düşmanlarından intikamını alabilecek mi?

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü olan, 132.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Diriliş Ertuğrul Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı TRT 1’de...

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.