Diriliş Ertuğrul 74.Bölüm Fragmanı 25 Ocak

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü olan 73. Bölümü çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında sizlerle olacak...

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü olan 74. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Diriliş Ertuğrul, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul 74. Bölüm yeni fragman izle…

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü olan, 74. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Diriliş Ertuğrul Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı TRT 1’de...

Diriliş Ertuğrul 71.Bölüm Özeti

Ertuğrul Bey'in toyunu Sadettin Köpek basacak ve onu devlete ihanetle suçlayacak. Ertuğrul Bey ne pahasına olursa olsun yolundan dönmeye niyeti yok.

Ertuğrul bey Altın madenini basan eşkiyaya haddini bildiriyor.

Halime Hatun bir bey hatununa yakışmayacak kıskançlıklara giriyor.

Ertuğrul bey yine ateşin tam ortasına düşecek. Candar bey ve Vural bey Ertuğrul'a had bildirmeye hazırlanıyor.  Vural beye pusatını bilemesini söylüyor. Aslıhan hatun ve Aliyar bu durumda ne yapacak? 

Sadettin Köpek Vural beyi gazlamaya devam ediyor. İhanet içeriden olunca imtihan daha zor olurmuş.

Gölde altın toplayan Alplere de saldıracaklar.

dirilis-ertugrul-son-bolum-3.jpg

Diriliş Ertuğrul 70.Bölüm Özeti

Ertuğrul Bey pazarı ele geçiriyor... Haçlı bayrağı yerine kayı bayrağı asılıyor...Bir milletin dirilişinin ayak sesleri bunlar. 

Ertuğrul Beyi karşısında gören simon hortlak görmüşe dönecek...Ertuğrul beyin anası oğlunu karşısında görünce ne yapacak?

Bundan sonra Çavdar obasından Ural beyi neler bekliyor? 

Ertuğrul Beyin ayağını bastığı toprakları artık kimse ondan alamayacak. Ertuğrul bey der ki: "Benden önce ettiğiniz zulum artık son bulmuştur.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar