Divriği Bahçeli Köyü

Divriği Bahçeli Köyü

Bahçeli Köyü haberleri, Divriği Bahçeli köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bahçeli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas Köyleri Arasında yer alan Bahçeli Köyünde vefat edenler, Bahçeli köyü eski adı ve daha fazlası haberimizde.

Bahçeli, Sivas ilinin Divriği ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bahçeli Köyü Resimleri ve bahçeli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Divriği Bahçeli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bahçeli köyü son dakika gelişmeleri, Bahçeli köyüne özgü yemekler, Divriği Bahçeli köyünün tarihi, Bahçeli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bahçeli köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Akıncılar Bahçeli Köyünde doğan biri var mı? Divriği Doğumlu Ünlüler Kimler?

Divriği Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Divriği Sivas Arası Kaç Km? Divriği Hava Durumu? Sivas Köyleri ve Divriği Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

Eğer köyünüzün bilgileri eksik veya yanlış ise Köy Bilgilerini Güncelle

BAHÇELİ KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Bahçeli, Sivas ilinin Divriği ilçesine bağlı bir köydür. Köyün eski adı " Pengürt " olarak geçmektedir

Sivas iline 195 km, Divriği ilçesine 20 km uzaklıktadır.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı demiryolu ve Dumluca üzerinden olmak üzere stabilize yol olup köyde elektrik ve sabit tek aboneli telefonu vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.