Doğal Plato Yoroz’da Klip Çekildi 

Doğal Plato Yoroz’da Klip Çekildi 

Ordu ilinde bulunan ve doğal manzarasıyla birçok yerel turistin uğrak yeri olan ‘Yoroz Tepesi’nde, söz ve müziği Soner Şensoy’a ait ve yeni çıkan single çalışması ‘Bırak Elimi’nin klibi çekildi. Duy Müzik etiketiyle tüm müzik piyasasına bomba

Ordu ilinde bulunan ve doğal manzarasıyla birçok yerel turistin uğrak yeri olan ‘Yoroz Tepesi’nde, söz ve müziği Soner Şensoy’a ait ve yeni çıkan single çalışması ‘Bırak Elimi’nin klibi çekildi.
Duy Müzik etiketiyle tüm müzik piyasasına bomba gibi yetenekli sanatçı Şensoy’un “Bırak Elimi” adlı single parçasına Yoroz Tepesi’nde klip çekmesi, memleketi olan Ordu’nun turizminin tanıtılması açısından da büyük bir önem arz ediyor.Klibin yapımcılığını ve yönetmenliğini Okan Sadri Engin üstlenirken, şarkının düzenlemesini Mustafa Sarıkaya, müzik yönetmenliğini Burak Sönmez, aranjörlüğünü ise yine Türkiye çapında bilinen isimlerden Göktürk Sarvazlar yaptı. Şensoy’un, müzik piyasasına girecek olan ‘Kader’e isimli bir başka parçasıyla beraber ‘Bırak Elimi’ parçası tüm müzik platformlarında çok yakında dinleyicisinin karşısına çıkacak. (BSHA – Magazin Servisi)


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.