Doğanşar Kıpçak Köyü

Doğanşar Kıpçak Köyü

Kıpçak Köyü haberleri, Doğanşar Kıpçak köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kıpçak köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas Köyleri Arasında yer alan Kıpçak Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Kıpçak, Sivas ilinin Doğanşar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kıpçak Köyü Resimleri ve kıpçak köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Doğanşar Kıpçak köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kıpçak köyü son dakika gelişmeleri, Kıpçak köyüne özgü yemekler, Doğanşar Kıpçak köyünün tarihi, Kıpçak köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kıpçak köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Akıncılar Kıpçak Köyünde doğan biri var mı? Doğanşar Doğumlu Ünlüler Kimler?

Doğanşar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Doğanşar Sivas Arası Kaç Km? Doğanşar Hava Durumu? Sivas Köyleri ve Doğanşar Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

KIPÇAK KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Kıpçak, Sivas ilinin Doğanşar ilçesine bağlı bir köydür. Tekeli Dağı eteğinde kurulmuştur. Sivas iline 108 km, Doğanşar ilçesine 10 km uzaklıktadır.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.