Doktor Saçlarından Sürüklenerek Darp Edildi !

Doktor Saçlarından Sürüklenerek Darp Edildi !

Sağlıkta şiddet ne yazık ki bitmiyor ! Hemşireler ve Tüm Sağlık Profesyonelleri Sendikası Genel Başkanı Yunus Şimşek, “İnsanı olmayan bu şartları kabul etmiyoruz” dedi. Sağlıkta Şiddet Bir Halk Sağlığı Sorunudur Hemşireler...

Doktor şiddet

Sağlıkta şiddet ne yazık ki bitmiyor ! Hemşireler ve Tüm Sağlık Profesyonelleri Sendikası Genel Başkanı Yunus Şimşek, “İnsanı olmayan bu şartları kabul etmiyoruz” dedi.

Sağlıkta Şiddet Bir Halk Sağlığı Sorunudur

Hemşireler ve Tüm Sağlık Profesyonelleri Sendikası Genel Başkanı Yunus Şimşek, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Polikliniğinde gerçekleşen olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Sağlık hizmetlerinin metalaştırılması; sağlık hizmetlerini insan hakkı olmaktan çıkartıp pazar hakkı yapmaya çalışılan bir anlayışın tablosudur, aşağıdaki tablo! İnsani olmayan bu şartları kabul etmiyoruz!
Sağlık çalışanını koruyamayan bir sistemi ve bu sisteme sessiz kalanları kınıyoruz. Sağlıkta şiddet bir halk sağlığı sorunudur’ dedi.  Darp edilen doktorun yüzünde darp işleri, şişlikler oluşurken, gözlerinde de kanlanmalar oluştu. Doktorun sökülen saçları ise “Bu kadar da olmaz” dedirtti. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.