Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı İzle 23 Aralık

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı İzle 23 Aralık

Dostlar Mahallesi dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünü cumartesi akşamı saat 20:00 de Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Dostlar Mahallesi dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Dostlar Mahallesi yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Dostlar Mahallesi dizisi 2 . Bölüm yeni fragman izle…

Dostlar Mahallesi Konusu

Sımsıcak, birbirine bağlı, sevgi dolu insanlardan oluşan bir mahalle... Dedikoducu kuaförü, öfkeli kasabı, delikanlı taksicileri, afacan çocukları, ne ararsan var.

Birbirine siyah ile beyaz kadar zıt karakterde iki kardeş olan Taksi şoförlüğü yapan Metin’le Çetin’in hem sevgi hem de çatışma dolu hikayesi.

Taksi durağının sahibi ve tüm mahallenin ablası Neriman Annenin zorluklar karşısındaki dimdik duruşunun, yetenekli oğlu Çağatay’ın oyunculuk hayalleriyle çelişen gelecek beklentilerinin, Birbirlerine tutunarak ayakta kalan baba kız Hasan ve Bahar’ın, Metin’in liseli kızı Bilge’nin hayatı öğrenmeye başlayışının, Rus aşkını çok sevdiği annesine kabullendirmeye çalışan Selim’in, çapkın, işe yaramaz kocasını hem seven hem terlikle döven Seher’in, bir yandan eltisiyle bir yandan kızının ergenlik bunalımlarıyla uğraşan Füsun’un, başlarına ne dert açarlarsa açsınlar tatlı yaramazlıklar yapmaktan vazgeçmeyen Yamaç’la Serkan’ın hikayesi.

Dostlar Mahallesi Oyuncuları

Çağla Şıkel (Seher), Alişan (Metin), Hande Katipoğlu (Füsun), İnan Ulaş Torun (Çetin), Zeynep Eronat (Neriman Anne), Ersin Korkut (Selim), Buse Varol (Bahar), Ceyhun Fersoy (Çağatay), Hakan Bulut (Çaycı Vakur), Tolga Coşkun (Nöbetçi Şoför), İrina İvkina (Olga), Bedia Ener (Behiye), Sinem Ergin (Kasap Zehra), Berrin Arısoy (Berrin), Metehan Sancaktar (Aykut), Turan Özdemir (Hasan), Tayfun Sav (Karakol Komiseri), Çağdaş Tekelioğlu (Görkem), Yunus Çakıroğlu (Karakol Polisi), Su Dura (Bilge), Brad Berke Bayrak (Yamaç), Engin Ege Çıray (Serkan)

Dostlar Mahallesi 1. Bölüm Özeti

Metin'in taksisi gece birisi tarafında yakılmıştır! Metin, anlaşamadığı kardeşi Çetin'den şüphelenir; çünkü, eli yanık bir şekilde durağa gelmiştir. İki kardeş karakolluk olur. Olay sonra ortaya çıkar! Ortaya çıkar çıkmasına da, o esnada Çetin'in karısı Seher her şeyi duyar!

Selim, uzun zaman sonra İstanbul'a gelmiştir. Yanında çok güzel bir kadınla. Duraktakiler Olga'yı, Selim'in yanında görünce çok şaşırırlar. Selim'in tek derdi ise, Olga'yı annesine nasıl anlatacağıdır!

Dostlar Mahallesi dizisinin yeni bölümü olan, 2. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Dostlar Mahallesi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Dostlar Mahallesi dizisi yeni bölümleriyle cumartesi Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.