E ve L Sesi Okuma, Yazma ve Birleştirme Çalışmaları, E ve L sesi Aktiviteleri

E ve L Sesi Okuma, Yazma ve Birleştirme Çalışmaları, E ve L sesi Aktiviteleri

1. Sınıf İlkokuma 1. Grup Harfler E Ve L Sesleri Çalışmaları, e ve l sesi birleştirme, e ve l sesi okuma çalışması, e ve l sesi hece birleştirme ile ilgili olarak animasyonumuzu ve seslendirmemizi haberimizden izleyebilirsiniz

İlköğretim 1. sınıfa başlayan öğrencilerin ilk öğrendikleri 2 harf e ve l harfleri. Eskiden okuma yazma öğrenme A harfi ile başlar ve Z harfiyle biterdi. Yeni müfredata göre 1. sınıf okuma yazma E ve L harfleri ile başlıyor. E ve l harfleri  nasıl birleştirilir, e ve l sesi okuma çalışmaları ile ilgili alıştırmalar hangileri?

E ve L sesi okuma çalışması ile ilgili animasyonumuzu izleyerek 1. sınıfa giden çocuğunuz okumasını daha da pekiştirebilir. E ve L sesleri birleştirme de zorlanan öğrenciler için hazırladığımız animasyon çalışmamızın yararlı olacağı kanaatindeyiz.

Merhaba çocuklar! E ve L sesi hece birleştirme, kelime ve cümle  etkinliği ile bol tekrar ederek okumayı daha çabuk öğreneceksiniz.

Yeni sisteme göre e ve l sesi birleştirme, e ve l sesi ile hece oluşturma, e ve l sesi ile kelime ve cümle oluşturma, elakin, e ve l harfleri okuma

el, le, ele, elle, el ele, el ele elle kelimeleri birlikte tekrar edeceğiz.

E ve L sesi animasyonumuzu ve seslendirmemizi dinledikten sonra beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayınız.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
3
1
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.