Edirneli Kadınların Kent Gezileri Sürüyor

Edirneli Kadınların Kent Gezileri Sürüyor

Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kadınlara yönelik düzenlenen "Edirne Gezisi'nin bu haftaki konuğu Abdurrahman...

Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kadınlara yönelik düzenlenen "Edirne Gezisi'nin bu haftaki konuğu Abdurrahman Mahallesi oldu.

Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği "Edirne Gezisi'ne katılan kadınlar, Edirne'nin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Sarayiçi Bölgesi, Sultan 2'inci Beyazıt Külliyesi, Balkan Şehitliği, Karaağaç Bölgesi, Lozan Anıtı, Protokol Evi, Edirne Asker Hastanesi Şehitliği'ni ziyaret eden kadınlar, Edirne Belediyesi Protokol Evi'nde öğle yemeği yiyerek, yorgunluk attı.

Daha sonra Edirne Belediyesi'ne gelen kadınları Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu karışladı. Tarihi Belediye Binasını gezen kadınlar, Atatürk Odası'nı da büyük bir özenle inceledi. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Gegeoğlu, kadınlara yönelik yapılan projeler hakkında da bilgi verdi.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, daha sonra Edirne Belediyesi logolu çanta hediye etti.

Edirneli Kadınların Kent Gezileri Sürüyor

Edirneli Kadınların Kent Gezileri Sürüyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.