Eflani Abakolu Köyü

Eflani Abakolu Köyü

Abakolu Köyü haberleri, Eflani Abakolu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Abakolu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Karabük Köyleri Arasında yer alan Abakolu Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Eflani Abakolu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Abakolu köyü son dakika gelişmeleri, Abakolu köyüne özgü yemekler, Eflani Abakolu köyünün tarihi, Abakolu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Abakolu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Abakolu, Karabük ilinin Eflani ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Abakolu Köyü Resimleri ve abakolu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Eflani Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Eflani Karabük Arası Kaç Km? Eflani Hava Durumu? Karabük Köyleri ve Eflani Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karabüklü iseniz Karabük Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Karabüklü Ünlüler arasında Eflani Abakolu Köyünde doğan biri var mı? Eflani Doğumlu Ünlüler Kimler?

ABAKOLU KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Abakolu, Eflani ilçesine bağlı bir köy. Karabük iline 57 km, Eflani ilçesine 12 km uzaklıktadır.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.