Efsane Şovalye Titan Kimdir | Diriliş Ertuğrul

Efsane Şovalye Titan Kimdir | Diriliş Ertuğrul

Diriliş Ertuğrul 96. Bölümünde komutan Ares'in komutanlarıyla yaptığı toplantıda bahsettiği efsane şovalye titan kimdir?

Efsane şovalye titan Ares'in komutanlarının titremesine sebep oldu. Ares yine kirli planlar peşinde koşmaktadır. Ertuğrul bey ile iyi geçinip gözükerek arka planda Efsane şovalye titanı çağırıp türk beylerini ve kervanlarını vuracaktır.

efsane-sovalye-titan-kimdir.jpg

Ogün Kaptanoğlu ekranların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul ile ekranlara geri dönüyor. Ogün Kaptanoğlu, Diriliş Ertuğrul da Titan rolünde seyirci karşısına çıkacak. Tehlikeli savaşçı Titan, Ares’in en güçlü savaşçısıdır.

Ogün Kaptanoğlu Kimdir?

29 Aralık 1977 İzmir doğumlu oyuncu eğitimini İzmir’de tamamladıktan sonra Karşıyaka ve Tuborg’da basketbol oynadı. Aynı dönemlerde bir ajansa kayıt olduktan sonra 6 yıl kadar modellik yaptı. Oyunculuğa 1989’lu yıllarda başlayan deneyimli oyuncu kariyeri boyunca Hababam Sınıfı Merhaba, Hababam Sını Askerde, Amerikalar Karadeniz’de, Yağmurdan Sonra, Parmaklıklar Ardında, Ay Tutulması, Keşanlı Ali Destanı, Karagül ve Deli Gönül gibi projelerde rol almıştır.

Türk obalarını efsane şovalye titan ile kana bulamak istemektedir.

Efsane Şovalye Titan Tarihte Kimdir

Efsane şovalye titan kayı obasının başına bakalım ne işler açacak?

Sizce efsane şovalye titan kim olacak?

Efsane şovalye Titan rolünü kim canlandıracak?

Tarihi kaynaklara baktığımızda Titan diye bir karakter yok. Ares’in Erturğul’a rakip olarak bulduğu Şövalye Titan, senaristlerin diziye ekleyeceği bir karakter olarak düşünüyoruz. Merakla beklenen Titan’ı hangi oyuncu canlandıracak ve diziye nasıl bir gidişat getirecek..

Diriliş Ertuğrulda 22 Kasım 2017 günü yayınlanan 69. bölümde adı geçen ve tarihi bir karakter olan Efsane Şövalye Titan isminde bir isimden bahsedildi. Önemli bir isim olan ve kaleye çağrılan Şövalye Titan Kayılar için nasıl bir tehdit olacak nasıl bir bela olacak ileriki bölümlerde göreceğiz.

Yeni fragmanda izlediğimiz aşağıdaki karakterin efsane şovalye titan olduğunu düşünüyoruz. Resimde sadece gözleri gözüküyor. Gözlerinden tahmin ederseniz yoruma ekleyebilirsiniz.

james-katie-(2).pngefsane-sovalye-titan-2.jpg

Titan (mitoloji) Nedir?

Titanlar, Yunan mitolojisine göre efsanevi Altın Çağ'da dünyayı yönetmiş olan güçlü tanrı ırkıdır.

Genellikle baz alınan Hesiod'un theogonisine göre en başta oniki Titan vardı. Bu Titanlar değişik kavramlarla özdeşleştirilmiştir. Örnek olarak, okyanus, hafıza, görüntü ve doğal kanun verilebilir. Baştaki oniki Titan daha sonra başka Titanları doğurdular. Bunlardan bazıları Prometheus ve Atlas'tı. Titanlar, babası Uranus'u tahttan atan Kronos tarafından yönetilmiştir. Titanlar ise Olimposlu tanrılar tarafından tahttan indirilmiştir.

İlk başta olan, orijinal oniki Titan ve simgeledikleri kavramlar aşağıdaki gibidir:

Kronos—Zaman.
Okeanos—Okyanus.
Tethys—Yeraltı suları.
Hyperion—Güneş.
Theia—Görüntü ve değerli taşlar.
Koios—Akıl ve kuzey kutbu.
Phoebe—Karanlık ve Gizem.
Rhea—Cinsel bereket ve dağlık bölgeler.
Mnemosyne—Hafıza ve hatıra.
Themis—Adalet ve düzen tanrıçası
Kriyus—savaş ve barış
Iapetos—Ölümlülük,yara ve yaşam süresi
3 kategori: TitanlarDevlerYunan mitolojisindeki d

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum