Elimi Bırakma 10. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Elimi Bırakma 10. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Elimi Bırakma 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü olan 10.Bölümünde neler olacak?Elimi Bırakma 10. Bölümünü pazar günü TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü olan 10.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Elimi Bırakma, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Elimi Bırakma 10.Bölüm yeni fragman izle…

elimi-birakma-10-bolum-fragmani

Elimi Bırakma 10. Bölüm İzle

Feride Hanım’ın hastalığını öğrenen Azra’nın dünyası başına yıkılır. Feride için merhem olmak isteyen Azra’nın eli kolu bağlıdır. Babaannesinin hastalığı konusunda Cenk’e açılmak istese de Feride Hanım hastalığını ailesinden gizlemeyi seçer. Azra omuzlarına binen büyük bir sırla dik durmaya çalışır.

Başı polisle derde giren Sumru’nun tek çıkış yolu Azra’dır. Ancak Azra Sumru konusunda geri adım atmamaya kararlıdır. İyice köşeye sıkışan Sumru düştüğü çıkmazdan çıkabilecek midir?

Cenk’in Cansu’ya attığı “sevgililik adımı” Tarık’ın dikkatini çeker. Cansu’yu Azra için kullandığını düşünen Tarık’la Cenk büyük bir kavgaya tutuşurlar. Azra’nın gerçek yüzünü babaannesine göstermek isteyen Cenk’in eline bir koz geçer.

Sumru’nun Mert konusunda bir şeyler gizlediğini düşünen Cansu, Mert’in yerini öğrenir. Mert için Fatma’nın karşısına dikilen Cansu, Mert’i Azra’ya kavuşturabilecek midir?

Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü olan, 10.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Elimi Bırakma Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Elimi Bırakma dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı TRT 1’de...

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.