Elimi Bırakma 11. Bölüm Fragmanı | Son Bölüm İzle | TRT 1

Elimi Bırakma 11. Bölüm Fragmanı | Son Bölüm İzle | TRT 1

Başrollerinde İclal Aydın ve Uğur Çavuşoğlu' nun rol aldığı Elimi Bırakma dizisinin 11. Bölümünde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Elimi Bırakma 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı diye dizi hayranları araştırmaya başladılar.

Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü olan 11.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Elimi Bırakma, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Elimi Bırakma 11.Bölüm yeni fragman izle…

elimi-birakma-11-bolum-fragmani

Elimi Bırakma 11. Bölüm İzle

Egeli Deniz, aşık olduğu Karadenizli Zeynep’e evlenme teklif edecek. Sevdiği gencin yurtdışından aldığı iş teklifini bilen ve onun kariyerine engel olmak istemeyen Zeynep, bu teklife ne cevap verecek?

Firtuna Şevket Karadeniz’e Geri Dönmeye Hazırlanıyor

Ege’den memleketine, Karadeniz’e geri dönme planları yapan Firtuna Şevket, sevgili kızı Zeynep’in evlenme teklifine nasıl bakacak?

Almancı Nuri, Fikret Hala’nın Elinden Kurtulabilecek mi?

Kendisini terk eden nişanlısı Nuri’nin Almanya’dan kesin dönüş yaptığını ve Sığacık’a yerleştiğini öğrenen Fikret hala intikam kılıçlarını kuşanır. Almancı Nuri’nin Sığacık’ta kaçabileceği tek yer mavi Ege sularıdır. Nişanlısı Erica ile sakin şehirde huzur planları yapan Nuri, Fikret’in elinden kurtulabilecek mi?

Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü olan, 11.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Elimi Bırakma Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Elimi Bırakma dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı TRT 1’de...

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.