Elkızı 4.Bölüm Fragmanı İzle

Elkızı 4.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Elkızı dizisinin yeni bölümü olan 4.Bölümünde neler olacak? Elkızı dizisinin yeni bölümü olan 4.Bölümünü cumartesi akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bekir’le ilişkisi ortaya çıkan Seher’in artık çekinecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Konağı Ezo’nun yaktığını düşündüğü için Ezo’nun suçunu ispat etmeye çabalar ve sonunda bir açığını bulur. Selçuk komutanla iş birliği yaparak Ezo’yu resmen suçlayacak delillere ulaşırlar fakat Ezo garip bir şekilde korkusuzdur. Çünkü tüm bu zorlu süreç Ezo'yu zayıflatacağına güçlendirmiştir ve gerekirse bedel ödemeye de hazırdır.

Ezo’nun hayatı Harun’un elindedir. Nermin bunu çok güzel bir fırsata çevirir ama bu tuzağa ne Cavidan ne de Ali düşer. Harun ve Nermin'in gerçek yüzünü Ezo’ya gösterip, ikiliyi tamamen hayatlarından çıkarıp atacak bir yol bulurlar.

Elkızı dizisinin yeni bölümü olan 4.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Elkızı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Elkızı dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 20:00 de Fox TV’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.