Emrullah Şalk: “Penaltıda Kaleyi Geçmemeyi Dahi Düşündüm”

Emrullah Şalk: “Penaltıda Kaleyi Geçmemeyi Dahi Düşündüm”

Adana Demirspor'un kalecisi Emrullah Şalk, Elazığspor maçında yaşanan hakem hatalarına vurgu yaparak, "Yediğimiz golde ofsayt var ve verdiği penaltı kararında...

Adana Demirspor'un kalecisi Emrullah Şalk, Elazığspor maçında yaşanan hakem hatalarına vurgu yaparak, "Yediğimiz golde ofsayt var ve verdiği penaltı kararında bizim lehimize düdük çaldı zannettim. Penaltıda kaleyi geçmemeyi dahi düşündüm" dedi.

Milli takım arası nedeniyle bu hafta maç oynamayacak olan Adana Demirspor çalışmalarını Aytaç Durak Tesisleri'nde yaptığı çift idmanla sürdürdü.

Sabahki antrenmanda Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde kuvvet çalışan mavi-lacivertli takımda oyuncuların istekli olmaları dikkat çekti. Sıcak havaya rağmen futbolcuların antrenmanda istenilenleri başarıyla yapması teknik heyetin hoşuna gitti. Adana Demirspor'un kalecisi Emrullah Şalk, antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Penaltıda kaleye geçmemeyi düşündüm"

Elazığspor maçında hakemin saha içinde takındığı tavrın çok yanlış olduğunu anlatan tecrübeli file bekçisi çok şaşırdıklarını söyleyerek, "Ben itiraz etmeye gittiğimde,hakem "3 sarı kartın var geç yerine" dedi. Bunu bilmesi çok tuhafıma gitti. Bir hakemin bunu bilmemesi lazım. Yediğimiz golde ofsayt var ve verdiği penaltı kararında bizim lehimize düdük çaldı zannettim. Penaltıda kaleyi geçmemeyi dahi düşündüm. Ancak bu kadar art niyetle yaklaşan birinin daha neler yapar diye aklıma geldi. Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için kaleye geçtim. Büyük bir facia oldu bizim adımıza. 2 yıldır buradayım ve ne zaman çıkış yakalamaya kalksak bir problem oluyor" dedi.

"Kesinlikle yanlışlıkla yapılmış bir davranış"

Sosyal medya üzerinde taraftarların kendisine bir beğeni nedeniyle tepkilerin olduğunun sorulması üzerine deneyimli kaleci, durumun tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirtti. Şalk, "Anlık bir olaydı ve Elazığsporlu Ozan ile bazı arkadaşlar hava alanında İstanbul'a gitmeyi beklerken gerçekleşti. Böyle bir yanlış anlaşılmaya neden olduğum için özür diliyorum. Kesinlikle yanlışlıkla yapılmış bir davranış" ifadelerini kullandı.

Emrullah Şalk: “Penaltıda Kaleyi Geçmemeyi Dahi Düşündüm”

Emrullah Şalk: “Penaltıda Kaleyi Geçmemeyi Dahi Düşündüm”

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.