Ereğli Saltuklu Köyü

Ereğli Saltuklu Köyü

Saltuklu Köyü haberleri, Ereğli Saltuklu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Saltuklu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Saltuklu Köyünde vefat edenler, köyün eski haberimizde.

Ereğli Saltuklu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Saltuklu köyü son dakika gelişmeleri, Saltuklu köyüne özgü yemekler, Ereğli Saltuklu köyünün tarihi, Saltuklu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Saltuklu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Saltuklu, Zonguldak ilinin Ereğli ilçesine bağlı bir köydür.

 

Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Saltuklu Köyü Resimleri ve saltuklu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ereğli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Ereğli Zonguldak Arası Kaç Km? Ereğli Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Ereğli Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Zonguldaklı iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldaklı Ünlüler arasında Ereğli Saltuklu Köyünde doğan biri var mı? Ereğli Doğumlu Ünlüler Kimler?

SALTUKLU  KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Saltuklu, Zonguldak ilinin Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı bir köydür.Zonguldak iline 90, Ereğli ilçesine 30 km uzaklıktadır.

Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamakta, taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.