Ereğli Vakıf Köyü

Ereğli Vakıf Köyü

Vakıf Köyü haberleri, Ereğli Vakıf köyü güncel son dakika gelişmeleri, Vakıf köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Vakıf Köyünde vefat edenler, köyün eski haberimizde.

Ereğli Vakıf köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Vakıf köyü son dakika gelişmeleri, Vakıf köyüne özgü yemekler, Ereğli Vakıf köyünün tarihi, Vakıf köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Vakıf köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Vakıf, Zonguldak ilinin Ereğli ilçesine bağlı bir köydür.

 

Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Vakıf Köyü Resimleri ve vakıf köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ereğli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Ereğli Zonguldak Arası Kaç Km? Ereğli Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Ereğli Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Zonguldaklı iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldaklı Ünlüler arasında Ereğli Vakıf Köyünde doğan biri var mı? Ereğli Doğumlu Ünlüler Kimler?

VAKIF  KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Vakıf, Zonguldak ilinin Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı bir köydür.

Zonguldak iline 71 km, Ereğli ilçesine 46 km uzaklıktadır. Devrek ilçesine de 17 km, Babadağı geçidine 3 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde ilköğretim okulu vardır.Sağlık ocağı vardır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.