Ergim Başkanı Çakır: “Başaramayacaksınız”

Ergim Başkanı Çakır: “Başaramayacaksınız”

İstanbul Beşiktaş'ta 38 kişinin şehit olduğu terör saldırısını sert bir şekilde kınayan Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM) Yönetim Kurulu...

İstanbul Beşiktaş'ta 38 kişinin şehit olduğu terör saldırısını sert bir şekilde kınayan Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM) Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Alparslan Çakır, her bireyin terörle mücadelede etkin rol oynaması gerektiğini ifade ederek terörü lanetledi.

Gerçekleşen hain saldırının tüm ülkeyi yasa boğduğunu kaydeden Çakır, terörle mücadelede her bireyin üstüne düşen görevi yapması gerektiğini söyledi. Günümüzde çoğu kişinin sosyal medya kullandığına dikkat çeken Çakır, sosyal medyada terör yanlısı kişilerin Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığına şikayet edilmesini istedi. Türkiye'nin hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğini belirten Çakır, "Yaşanan bu olaylar karşısında hepimiz sağduyulu olmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, kenetlenmek ve terörle destekçilerine duruşumuzdan bir adım geri atmadan dik durmak zorundayız. Türkiye'nin içerisinden geçtiği bu kritik günlerde milletçe bir birimize her zamankinden daha sıkı sarılmalıyız. İstanbul'da yaşanan terör saldırısı sonucu şehit olan polislerimize, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Allahtan rahmet, ailelerine yakınlarına da sabır ve metanet diliyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür, gün sağduyu ile kenetlenme günüdür"

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.