Ergim, Üniversite Gençliğine Daha Kolay Ve Hızlı Ulaşabilmek İçin Atatürk Üniversitesi’nde Gençlik Kolları Birimi Açtı

Ergim, Üniversite Gençliğine Daha Kolay Ve Hızlı Ulaşabilmek İçin Atatürk Üniversitesi’nde Gençlik Kolları Birimi Açtı

ERGİM Atatürk Üniversitesi Gençlik Kolları Başkanlığı, üniversite gençliğinin yüzünü güldürecek.

ERGİM Atatürk Üniversitesi Gençlik Kolları Başkanlığı, üniversite gençliğinin yüzünü güldürecek.

Kurulduğu günden itibaren yaptığı faaliyetlerle adından sıkça bahsettiren ERGİM (Erzurum Genç İş Adamları Meclisi) bu kez Atatürk Üniversitesi'ne açıldı. Bünyesinde ERGİM Atatürk Üniversitesi Gençlik Kolları Başkanlığı birimi kuran ERGİM, bu sayede gençlere daha hızlı ulaşabilecekken, üniversite gençliğinin sorunlarını da çözülecek.

Erzurum eğitiminde önemli bir yere sahip olan Atatürk Üniversitesi'nde Gençlik Kolları birimi açan ERGİM, eğitime verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Üniversite öğrencilerinin Erzurum'un velinimeti olduğunu belirten ERGİM Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Alparslan Çakır, üniversite öğrencilerinin güzel vakit geçirmeleri için çok yakın zaman sosyal etkinlikler düzenleyeceklerini ifade etti. Sosyal etkinliklerin yanında öğrencilerin sorun ve sıkıntılarını da çözmeye çalışacaklarını belirten Çakır, "ERGİM Atatürk Üniversitesi Gençlik Kolları ile projesi olan öğrencilerin girişimlerde bulunabilmeleri için gerekli mercilerle görüşmeler sağlamaya çalışacağız. Burada önemli olan girişimci ruhlu öğrencilerin bulunup ortaya çıkarılması. Biz tam olarak bunu yapmaya çalışıyoruz. Erzurum'da eğitim gören öğrencilerin kendi alanlarında özel girişimlerde bulunmaları için destek olmaya çalışacağız. Ben inanıyorum ki; şuan yüzlerce hatta binlerce öğrencinin aklında bizim hiç düşünemediğimiz farklı projeler var. Bizim bu projeleri ve fikirleri ortaya çıkarmamız gerekiyor. Bu anlamda ERGİM Atatürk Üniversitesi Gençlik Kolları Başkanlığına seçtiğimiz Talha Altın kardeşimizin de önemli bir iş çıkaracağına inanıyoruz." diye konuştu.

ERGİM Atatürk Üniversitesi Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Talha Altın ise bu önemli göreve layık görüldüğü için ERGİM Yönetim Kuruluna teşekkürlerini iletti. Atatürk Üniversitesi'nde değerlendirilmesi gereken çok sayıda proje ve fikir olduğunu belirten Altın, "Gençlik Kolları olarak, eğitimden spora, sosyal hayattan sorun ve sıkıntılara kadar hemen hemen her konuda üniversite öğrencilerine yardımcı olmaya çalışacağız. Çok güzel projelerimiz olacak. Bütün genç arkadaşlarımızı Meclisimize bekliyoruz." diye konuştu.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.