Erkenci Kuş 10. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

Erkenci Kuş 10. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

Erkenci Kuş 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünde neler olacak? Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü olan, 10. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz.

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Erkenci Kuş, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Erkenci Kuş dizisi 10. Bölüm yeni fragman izle…

erkenci-kus-10-bolum-fragmani

Erkenci Kuş 10. Bölüm İzle

Sanem ve Can ayrı kalabilecek mi?

Sanem istemeden öyle bir oyunun parçası oldu ve o kadar çok yalan söyledi ki Can’a, hepsini unutup “Kal” diyemedi. Can da “yüzümü görmeyeceksin” dedi. Sanem, Can’ı görmeden nasıl yapacak?

Emre, suçluluk duygusunu atlatamıyor hala. Ve sevdiği kadının bu kadar kötücül olabilmesini. Emre’nin desteğini kaybeden Aylin giderek artan ajans borçlarından çıkmanın bir yolunu arıyor, ve tabi ki planlarını ustaca yapmaya. Pes etmek Aylin’in doğasında yok!

Mahallede de başka bir isyan var. Aysun’un oğlu Zebercet’in dükkanını ele geçirdiğini duyan ve “işkadını” olduğunu öğrenen Mevkıbe boş durur mu? O da bakkalı ele geçirecek ve Nihat’ı bakkaldan gönderecek. Zebercet ve Nihat patlamaya hazır bomba gibi boş boş dolaşıyorlar mahallede. İşler karışıyor. Olan bir şekilde yine Osman’a oluyor.

Sanem istifa etti, Can işe gitmiyor. Kimse bilmiyor neler olduğunu Can’a. Ajansta büyük kriz var. Can olmadan kaos hakim ve Ceycey yine kontrolünü kaybediyor.

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü olan, 10. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Erkenci Kuş Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Erkenci Kuş dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.