Erkenci Kuş 25. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

Erkenci Kuş 25. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

Erkenci Kuş 25. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü olan 25. Bölümünde neler olacak? Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü olan 25. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz.

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü olan 25. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Erkenci Kuş, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Erkenci Kuş dizisi 25. Bölüm yeni fragman izle…

erkenci-kus-25-bolum-fragmani

Erkenci Kuş 25. Bölüm İzle

Aylin’in hain planı Sanem ve Can’ın aralarını bozacak mı?

Aylin, Sanem ve Can’ın yakın oldukları fotoğrafları basına sızdırır. Ertesi gün çıkan aşk haberleriyle bütün ajans çalkalanmaktadır. Sanem bunu öğrenince panikler, ailesinden bu haberi gizlemeye çalışsa da Mevkıbe ve Nihat çoktan haberi duymuştur.

Bunun üzerine Sanem ilişkisi daha fazla yıpranmasın diye ajanstan ayrılmaya karar verir. Fakat Can buna asla izin vermez ve Sanem’in ondan beklemediği bir ciddiyetle ilişkisine sahip çıkar. Aylin’in Sanem ve Can’ın aralarını bozmak için hazırladığı bu plan, onların ilişkilerine nasıl etki edecektir?

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü olan, 25. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Erkenci Kuş Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Erkenci Kuş dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.