Erkenci Kuş 8. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

Erkenci Kuş 8. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

Erkenci Kuş 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü olan 8. Bölümünde neler olacak? Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü olan, 8. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz.

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü olan 8. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Erkenci Kuş, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Erkenci Kuş dizisi 8. Bölüm yeni fragman izle…

erkenci-kus-8-bolum-fragmani

Erkenci Kuş 8. Bölüm İzle

Can’ın kadın derneği için çektiği, Sanem’in modellik yaptığı kampanya şehrin bilboardlarına asılmıştır. Sanem ve Can’ın aşkının sessiz sembolu olan bu bilboardlar Sanem’i de harekete geçirir. Sanem hislerini ne olursa olsun Can’a anlatmaya karar verir.

Mahallede ise bilboardlar yüzünden olay farklı şekilde karışır. Osman ve Sanem’i nişanlı zanneden Zebercet, Osman’ın bilboardları Sanem fotoğraflarıyla donattığını düşünerek Don Kişot edasıyla bilboardlara saldırır. Mahallede olaylar çığrından çıkar.

Motivasyon kampında Aylin’in kurduğu sinsi plan, Can’ın fotoğrafçılık kariyerini tehlikeye atacak kadar önemli sonuçlar doğurur. Can odasından fotoğrafları kimin çaldığının peşine düşer. Sanem o fotoğrafları bir tek Emre’nin gördüğünü bilmektedir. Sanem bugüne kadar kendisini kandırdığını anladığı Emre’nin sırrını saklayacak mı? Yoksa artık kartlarını açık oynayacak ve sevdiği adama her şeyi anlatacak mı?

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü olan, 8. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Erkenci Kuş Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Erkenci Kuş dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.