Eroğlu’ndan Kirazlıyayla Eğitim Merkezi’ne Övgü

Eroğlu’ndan Kirazlıyayla Eğitim Merkezi’ne Övgü

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, BTSO liderliğinde iş dünyasına yönelik hayata geçecek "Kirazlıyayla Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin Uludağ'a...

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, BTSO liderliğinde iş dünyasına yönelik hayata geçecek "Kirazlıyayla Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin Uludağ'a değer katacağını söyledi.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu Uludağ Kirazlıyayla bölgesinde Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin yapılacağı eski sanatoryum binasında ağırladı. BTSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener'in de katıldığı ziyarette Başkan Burkay, projesinde sona yaklaşılan "Eğitim Merkezi" hakkında brifing verdi. Bakan Eroğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'ınn vizyonuyla hazılanan projenin turizmin merkezi olan Uludağ'a ayrı bir değer katacağını dile getirdi.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve yönetim kurulu üyelerini projeden dolayı tebrik eden Bakan Eroğlu, örnek projenin en yakın zamanda tamamlanacağını, önümüzdeki sene ilkbaharda merkezin yapım çalışmalarının başlayacağını söyledi. Bakan Eroğlu, "BTSO, vizyonuyla mimariye uygun muhteşem bir proje hazırlamış. Bu merkez, aslına uygun çok güzel bir yapıya kavuşacak. Bu merkezin ülkemiz ve Bursa'mıza hayırlı olmasını diliyorum. Tamamlandıktan sonra merkezin dünyanın en güzel yaşam boyu eğitim merkezlerinden birisi olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Eğitim Merkezi'nde devlet başkanlarını ağırlamayı istediklerini dile getiren Bakan Eroğlu, şöyle konuştu: "Bu merkezin bir an önce tamamlanması için elimden geleni desteği vereceğim. İnşallah bu merkez faaliyete geçerse bakanlar kurulumuzun burada toplanması için teklifte bulunacağım."

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, iş dünyası profesyonellerine ve oda üyelerine hizmet vermek üzere hayata geçecek "Kirazlıyayla Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin Bursa başta olmak üzere Türkiye'ye ve yakın coğrafyaya hitap edeceğini söyledi. Söz konusu merkezin Fransa'daki Insead ve İngiltere'deki Wilton Park örneklerinde olduğu gibi iş dünyasının referans aldığı bir eğitim merkezine dönüşmesini hedeflediklerini kaydeden Başkan Burkay, "Merkezimizi en kısa zamanda hayata geçirerek Bursa'mızın ve bulunduğumuz coğrafyanın hizmetine sunmak istiyoruz. Merkezimizin eğitim kalitesi sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da sayılı örnekler arasında yer almasını hedefliyoruz" dedi.

Başkan Burkay, "Bu merkezimizi iş dünyamız için otel, tez odaları, grup çalışma odaları, kütüphane, konferans salonları, kafeterya, restoranlar, yüzme havuzları ve spor merkezi gibi hizmetleri bünyesinde bulunduracak hale getireceğiz. Merkezin yurt içi ve yurt dışı iş dünyası için üst düzey eğitimlerin verildiği, şirket toplantılarıyla eğitimlerinin yapıldığı, kongrelerin ve yerli yabancı toplantılarının düzenlendiği, iş dünyası için referans eğitim merkezi niteliği taşıyacak bir kuruma dönüşmesini hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

İncelemelerin sonunda Başkan Burkay, Bakan Eroğlu'na BTSO tarafından hazırlanan "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri" almanağı hediye etti.

Eroğlu’ndan Kirazlıyayla Eğitim Merkezi’ne Övgü

Eroğlu’ndan Kirazlıyayla Eğitim Merkezi’ne Övgü

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.