Eskişehirli Şairlerden Teröre Tepki Şiirleri

Eskişehirli Şairlerden Teröre Tepki Şiirleri

Eskişehir Şairler, Yazarlar, Ozanlar Derneği (EŞYODER)'ne üye şairler, İstanbul'da terörde şehit olan polisler ve sivil vatandaşlar için yazdıkları...

Eskişehir Şairler, Yazarlar, Ozanlar Derneği (EŞYODER)'ne üye şairler, İstanbul'da terörde şehit olan polisler ve sivil vatandaşlar için yazdıkları teröre tepki şiirlerini dernek binasında düzenledikleri etkinlikte okudular.

Terör saldırılarına karşı tek yürek olduklarını belirten EŞYODER Başkanı Ertuğrul Şakar, "İstanbul'da Beşiktaş Vodofone Arena yakınında ve Maçka parkında polisi hedef alan saldırılara tepki olarak şairlerimiz şiir yazdılar ve bunları okudular. Şairler olarak hain saldırıda şehit düşen polis ve sivillerden çok üzüntü duyduk. Terör eylemlerinden dolayı şairlerimiz tek yürek oldu. Bu terör saldırıları bizleri derinden yaraladı. Ailelerimize ve milletimize acı vermektedir, ateş düşürmektedir. Bizim sorumluluğumuz kenetlenmek, birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Bu terör saldırıları bizi yıldırmıyor, tam tersi millet olarak kenetleniyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz" diye ifade etti.

Eskişehirli Şairlerden Teröre Tepki Şiirleri

Eskişehirli Şairlerden Teröre Tepki Şiirleri

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.