Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 110. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 110. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 110. Bölümünde neler olacak? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 110. Bölümünü salı akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 110. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 110. Bölüm yeni fragman izle…

eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-110-bolum-fragmani

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 110. Bölüm İzle

 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 110. Bölümünü salı akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

"Mossad'ın radarına girdiniz!"

Hızır Çakırbeyli mallarının çalınmasının karşılığını anında vermiş, yüzleşmek istediği asıl düşmanlarını ortaya çıkarabilmek adına piyonunu öldürmüştür. Bu eylemiyle çok geçmeden amacına ulaşır ve Mossad'ın en etkin taşeronlarından biri olan Muzi ile karşı karşıya gelir.

Hızır'ın bu hamlesini doğru bulmayan Ünal ve Davut, sokakların savaş alanına döneceğinden endişe duyarlar. Alparslan ile görüşen gizli istihbarat da Çakırbeylilerin Mossad'ın radarına girdiğini söyleyerek bu endişelerin yerinde olduğunu kanıtlar. Nitekim uyarılarda bulunan herkes haklı çıkar.

Muzi yüzünü gösterir göstermez, Çakırbeylilerin koruyucusu olan Alparslan'ı hedefe koyar. İzzet de Hızır'ın dostlarını, yeni ortaklıklar sunarak yanına çekmeye çalışmaktadır. İlk sapakta Tufan'ın dostlarını satacağını düşünen Tipi, olası düşmanlıkları bir an önce engelleme taraftarıdır. Her ne kadar bu fikrini dile getirse de Hızır onu ciddiye almaz. Diğer tarafta Muzi ile anlaşmak üzere masaya oturan Tufan'ın ise Tipi'nin bilmediği planları vardır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan, 110. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümleriyle salı akşamı Atv’de...

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.