Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126. Bölümünde neler olacak? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 126. Bölümünü salı akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 126. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 126. Bölüm yeni fragman izle…

eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-126-bolum-fragmani

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126. Bölüm İzle

 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 126. Bölümünü salı akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

O sokaklar dediğiniz kimlerse, temizleyeceğim. Ondan sonra o Façalılar'ın hepsini öldürmek için oturacağım o masaya!"

Hızır'ın kardeşini cezaevinden kurtarmak için Ünal Kaplan ile yaptığı anlaşmanın sonucunda, Façalılar ile Çakırbeyliler kendilerini ticari bir ortaklığının içinde bulurlar.

Masadakilerin şahsi hesaplaşmalar sebebiyle birbirlerine zarar vermelerini yasaklayan dokunulmazlık kuralı, hasımların birbiriyle savaşmasına da engel olacaktır. Ünal Kaplan'ın keskin kurallarının farkında olan Façalılar, masada kalabilmek için eski işlerinden biran önce kurtulmak zorundadırlar; fakat sokaklardan çekilmenin onlara güç kaybettireceğine inanırlar.

Bu yüzden en mantıklı çözümü işlerini ahbapları üzerinden devam ettirmekte bulurlar. Bu planları öğrenen Çakırbeyliler, ilk iş olarak bildiklerini kanıtlayıp, düşmanlarını masadan göndermenin peşine düşeceklerdir. Çakırbeyli hanesinde ise evin erkeklerinin aksine, düşmanların barışmasına yönelik planlar yapılmaktadır. İlyas'ı otelde ziyaret eden Ömür, çok geçmeden Hayriye Ana'nın radarına takılır. Haberdar olduğu görüşmenin kahramanını soruşturmaya başlayan Hayriye Ana, Ömür'ü karşısında bulunca krizi fırsata çevirme konusunda ne kadar hünerli olduğunu bir kere daha kanıtlayacaktır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan, 126. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümleriyle salı akşamı Atv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.