Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 99. Bölüm Fragmanı İzle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 99. Bölüm Fragmanı Yayınlandı, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 99. Bölümünü salı akşamı saat 20:00 de atv ekranlarından izleyebilirsiniz.

 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 99. Bölümünü salı akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

"Ölmek neymiş öğrensinler bakalım!"

Hızır Çakırbeyli şüphelerinde yine yanılmamış, arkasından iş çevirdiğini düşündüğü Alparslan'ı takip ederek Meryem ve Ceylan'ı hastanede gafil avlamıştır. Karısının ölümle burun buruna geldiğini öğrenen Hızır'ı kontrol etmek kolay olmayacaktır.

Tüm masanın bir araya geldiği toplantıda, Çakırbeyli Ailesi'ne silah doğrultanların arkasında kim varsa, ne pahasına olursa olsun yok edileceği konusunda anlaşılır. Böylece sevdiklerine dokunanlara neler yapabileceklerini gösteren Çakırbeyliler düşmanlarından gelecek yeni tehlikelere karşı da önlem almış olurlar. Bu güç gösterisinin hemen ardından yıllardır hapiste olan, normal şartlarda da kolay kolay dışarı çıkması beklenmeyen Reşit adlı bir bela ortaya çıkar. Masadan alacaklı olduğunu söyleyerek karşısına dikilen bu belayı başından savmak isteyen Hızır bunu kolay kolay başaramayacaktır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar