‘Ezan Ve Sela’ Gösterisi Dörtyol’da Sahnelendi

‘Ezan Ve Sela’ Gösterisi Dörtyol’da Sahnelendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kültür Tiyatro Topluluğu'nun gerçekleştirdiği "Ezan ve Sela" isimli tiyatral şiir dinletisi, Dörtyol ilçesinde izleyiciyle...

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kültür Tiyatro Topluluğu'nun gerçekleştirdiği "Ezan ve Sela" isimli tiyatral şiir dinletisi, Dörtyol ilçesinde izleyiciyle buluştu.

Müzik yönetmenliğini Çağdaş Çakır'ın, Genel Koordinatörlüğünü ise HATSU Özel Kalem Müdürü ve İnsan Kaynakları Eğitim Şube Müdürü Metin Savaş'ın üstlendiği gösteride, insan hayatının doğumdan ölüme kadar yaşadığı mutlu ve hüzünlü anıları sahneye yansıtıldı. Gösteride izleyiciler tiyatro ve müziğin bir arada yaşadılar.

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda sahnelenen tiyatral şiir dinletisi sonunda ekipte bulunan oyuncular ayakta alkışlandı.

Yönetmen Çağdaş Çakır, gösteri sonunda yaptığı konuşmada ekip oyuncularının öğrenci, diş hekimi, öğretmen ile farklı görevlerde bulunan Hatay'ın çeşitli ilçelerinde yaşayan insanlardan oluştuğunu belirterek "Gösteride Hatay'dan dünyaya hangi kültürden olursa olsun insanları yaşamların kesitler sunmaya çalıştık" dedi.

‘Ezan Ve Sela’ Gösterisi Dörtyol’da Sahnelendi

‘Ezan Ve Sela’ Gösterisi Dörtyol’da Sahnelendi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.